Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/0/5/libra-psykoterapi.dk/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5014 Når en dør lukkes, åbnes der en ny | Libra Psykoterapi

Det er meget aktuelt for mig lige nu. Jeg har sidste arbejdsdag på mit job som Familieterapeut i Assens Kommune og starter nyt job på mandag i Fredericia Kommune. Det er både vemodigt og glædeligt. Der er kolleger, børn og forældre der skal siges farvel til.
Denne hjemmeside er netop færdig efter at have været undervejs i ca. 1 år.
Når jeg åbner nye døre er det for mig en væsentlig skillevej: Nyt jeg skal sætte mig ind i, nye mennesker jeg skal lære at kende. Og samtidig muligheder for at se på, om der hvor jeg er, er det rigtige sted for mig.
Jeg plejer at sige: Gå ud i verden og be’ om det du har behov for.
Smag på det du får, spyt det ud hvis det ikke passer dig og behold det der smager som noget for dig.

Share This